Купити сережки – як не помилитися з вибором?

На що треба звертати увагу коли ви вирішили придбати ювелірну прикрасу? Все залежить від того про яку прикрасу йде мова і для кого вона призначена. Якщо купуєте коштовність для себе – тут все просто, враховуєте тільки ваші фінансові можливості і ваші смаки. Якщо треба придбати презент, тут складніше, але якщо врахувати вік людини і статус, стать і інші особливості, то теж зробите вдале придбання. Але виникає питання, чи треба враховувати модні тренди? Так, хоча, все залежить від того яку саме прикрасу вам треба придбати.

сережки

Якщо ви вирішили купити сережки https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/serezhky/, то в першу чергу треба визначитися з металом, з якого вони мають бути виготовлені. Якщо ви точно знаєте що це золото – переходьте до золотих колекцій. Якщо обираєте срібло – шукати треба в срібних серіях. Не можете визначитися? Оцініть фото різних серій від різних мануфактур представлені на сайті інтернет магазину УкрЗолото. Визначилися? Тоді можна переходити до наступного етапу підбору прикраси.

Сережки – то прикраси особливі

Купити сережки не складно, бо їх дуже багато  і всі вони різні. Так мануфактури пропонують колекції:

  1. Для жінок;
  2. Для дітей;
  3. Для чоловіків (так чоловічі моделі сережок теж існують)

Також відрізняються прикраси за таким параметром як дорогоцінний метал, з якого вони виготовлені. Це може бути золото та срібло. Також існують моделі, які виконані з використанням платини. Якщо золото, то на вибір доступні рішення в голді:

  • Білому (метал покритий родієм);
  • Жовтому;
  • Червоному;
  • Рожевому.

Різні кольори голда – то результат використання різних сплавів. Не менше різноманіття чекає на тих хто вирішив обрати сережки срібні. Купити є можливість моделі з позолотою, родієвим покриттям, чорнінням. Після того як ви визначилися з основним металом, можна перейти до вибору прикраси за видом.

Тут на вас чекає сюрприз… бо видів сережок дуже багато і ця кількість варіацій постійно збільшується. Так мануфактури пропонують кільця, конго, висюльки, продівки, каффи, джеккети, пусети, кліпси тощо. Всі вони відрізняються з формами і розмірами та способом носіння. Та головне пам’ятати,що від правильно підібраного виду сережок залежить ваш вигляд. Саме тому сережки називають особливою прикрасою, бо вона здатна впливати на те, як бачать вас оточуючі. По суті це прикраса, яка має функції мейкапу. Якщо сережки вдало підібрані під форму обличчя, колір очей та навіть довжину шиї, то вони підкреслюють всі принади зовнішності. Якщо ж помилитися з вибором є шанс зробити собі «медвежу послугу». І навіть придбавши дуже модні чи дуже коштовні сережки ви не виглядатимете стильно та яскраво.

сережку купити

Щоб не помилитися з вибором, варто дослухатися рекомендацій стилістів, які точно знають, які сережки кому пасують. А майстри ювеліри роблять все, щоб у всіх красунь та красенів була можливість придбати підходящу модель і цей величезний асортимент постійно представлений на сайті UkrZoloto.

Комментарии