Золоті прикраси – вдала покупка для настрою і інвестиції коштів

Золото – дорогоцінний метал, який здавна використовується для виготовлення ювелірних виробів (не тільки прикрас, але і посуду, предметів інтер’єру). Правда минулі покоління споживачів навряд чи мали доступ до виробів з золота. Всі красиві дорогоцінні речі, створені майстрами ювелірами були доступні тільки одиницям (обраним).

золоті прекраси

Сучасним покупцям пощастило бо золоті прикраси  представлені на вибір на всі смаки і всі бюджети. Тобто придбання красивих сережок з золота чи каблучки – то вже не справа всього життя, а покупка під конкретний привід, на презент чи просто «для настрою». Хоча, консультант Злато наполягають на тому, що придбання золотих прикрас то в першу чергу вдала інвестиції коштів, бо вони ніколи не виходять з моди і з роками стають тільки дорожчими.

Золото буває різним

Золоті прикраси доступні у десятках варіацій. Як це можливо? По-перше, відрізняються вони за сплавами, які використовують майстри. Саме тому покупці бачать фото в каталозі моделей які виконані з золота:

  1. Червоного;
  2. Жовтого;
  3. Рожевого.

По-друге, крім експериментів із сплавами майстри проявляють свою творчу фантазію, використовуючи різні покриття. Наприклад, білий родій перетворює червоне золото на метал білого холодного кольору, роблячи його схожим на платину. Але біле золото відрізняється додатковим блиском, крім того метал стає повністю гіпоалергенним. Отже якщо ваша шкіра схильна до подразнень, золоті прикраси з білого года – ідеальна покупка. Також сучасні майстри використовують чорний родій, додаючи особливий візуальний ефект.

А ще золото відрізняється вмінням прекрасно поєднуватися з іншими матеріалами, тому золоті прикраси доступні з:

  • Каучуком;
  • Керамікою;
  • Натуральною шкірою;
  • Коштовним камінням;
  • Платиною.

Також поєднують майстри метал з різними сплавами і ця кольорова феєрія виглядає дуже стильно та незвичайно.

Золото ще користується попитом у ювелірів тому що в професійних ручках стає дуже слухняним. А це значить, що з нього можна створювати прикраси різного виду. Саме тому золоті колекції прикрас самі різноманітні і включають сотні варіацій.

Існує стереотип що золоті прикраси то дуже дорого. Але це не завжди так. Безперечно, майстри пропонують преміальні та ексклюзивні коштовності вартість яких вражає. Але в більшості випадків золоті прикраси представлені у високому та середньому сегменті. Навіть можна підібрати модель з колекції бюджетної.

золоті прекраси

Сумніваєтеся? Відвідайте сайт Інтернет магазину Zlato і ви будете вражені не тільки різноманіттям асортименту та якістю виробів з золота, а і широким ціновим діапазоном. Саме тому золоті прикраси – то вже не мрія, на втілення якої треба працювати все життя. Ні, золоті прикраси вже набагато доступніші, але як і раніше вважаються вдалим способом вкладення коштів.

Комментарии